Partidul Laburist, principala grupare de opoziţie din Marea Britanie, va face tot ce poate pentru a preveni un Brexit fără acord, conform liderului Jeremy Corbyn, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Premierul britanic Boris Johnson, membru al Partidului Conservator aflat la putere,, a declarat că va livra Brexitul pe 31 octombrie, cu acord sau fără şi că guvernul şi-a intensificat pregătirile pentru posibilitatea unui Brexit fără acord.
 
„Vom face tot ce este posibil pentru a evita o ieşire fără acord şi vom face totul pentru a ne lupta cu acest guvern”, a declarat Corbyn pentru Sky News.
 
După ce a fost întrebat de posibilitatea unei moţiuni de cenzură, Corbyn a declarat că „va analiza situaţia” când parlamentul îşi va relua sesiunile, după vacanţa de vară, în septembrie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.