Cineastul James Cameron a felicitat echipa Marvel, după ce „Avengers: Endgame” a doborât recordul de încasări deţinut de „Avatar”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cameron i-a felicitat pe producătorul Kevin Feige şi Marvel pentru reuşită: „Oel Ngati Kameie, te văd, Marvel - Felicitări, «Avengers: Endgame», noul rege al box office-ului”. Alături de mesaj, a publicat şi o fotografie în care Iron Man pare a fi Pandora din „Avatar”.

„Endgame” (2019) a depăşit „Avatar” (2009) în ceea ce priveşte încasările generate. Regizat de Anthony şi Joe Russo, lungmetrajul a generat încasări de 2,79 miliarde de dolari, la nivel global, potrivit boxofficemojo.com.

„Avatar” a generat încasări de 2,79 miliarde de dolari.

„Avengers: Endgame” a debutat în luna aprilie a acestui an şi a fost filmul cu cele mai mari încasări la nivel global în weekendul de debut, cu 1,2 milioarde de dolari, şi a înregistrat cel mai bun debut nord-american, cu 357 milioane de dolari, şi internaţional, cu 866 milioane de dolari.

Cel de-al 22-lea film din Universul Marvel îi are în distribuţie pe Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Brie Larson (Captain Marvel), Chris Hemsworth (Thor), Scarlett Johansson (Black Widow), Mark Ruffalo (Hulk) şi Paul Rudd (Ant-Man).

Filmul a avut un buget de producţie de 356 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.