Deşi datează din timpuri vechi, din perioada faraonilor din Egiptul Antic ce au ridicat piramidele celebre astăzi, cu adevărat o dezvoltare de impact a cunoscut această nişă de câţiva ani. Este transportul care are în vedere livrarea unor mărfuri cu caracteristici speciale, atât ca volum, cât şi ca dimensiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciile care vizează transportarea, manipularea, precum şi montarea obiectelor grele, respectiv care prezintă caracteristici speciale, sunt în plină dezvoltare în societatea actuală pentru că există cerere. Acolo unde este deci nevoie, firme specializate în transporturi au avut în vedere o adaptare avantajoasă la solicitările publicului, asigurând utilaje ce se pliază pe cerinţe specifice, în conformitate cu  legea ce ţine de transporturile agabaritice.

Holleman este un reper pentru publicul român si nu numai, interesat de astfel de servicii profesionale, vizând transport de utilaje si echipamente agabaritice. În principiu intră în această categorie tot ce are un interval de greutate peste o tonă, respectiv lăţimea şi înălţimea peste 100 metri. Atunci când mărfurile de transportat sunt mai mari decât permit containerele standard de transport, respectiv transportatoarele convenţionale, se impune prin lege nevoia de a solicita transport agabaritic.

Holleman - soluţii personalizate de transport agabaritic pentru publicul larg

Serviciile vizând transport de utilaje agabaritice oferite de Holleman se pot realiza atât pe plan intern, cât şi internaţional, după necesitate. În fiecare situaţie în parte este necesară întocmirea unei documentaţii specifice, iar în cazul transportului internaţional există autorizaţii şi avize suplimentare ce trebuie obţinute.

Specialiştii pun la dispoziţia celor interesaţi informaţii complete privind serviciile disponibile, precum şi etapele pe care le presupune transportul de acest tip. Timpul de livrare este unul diferit din cauza condiţiilor speciale în care trebuie efectuat acesta, precum şi din cauza restricţiilor de drum întâlnite pe traseu.

Progresul tehnologic constant conduce la o dezvoltare permanentă a transportului agabaritic, respectiv a mijloacelor folosite pentru realizarea acestora, dar şi soluţiilor necesare pentru a fi demarat în condiţii de siguranţă deplină. Holleman se asigură că fiecare dintre cei ce apelează la ajutorul său dispune de soluţii personalizate, optime pentru finalizarea cu succes a fiecărei operaţiuni.

  • Echipamente moderne

În parcul auto complex al societăţii există echipamente cu diferite tipuri de remorci, respectiv autotractoare puternice, care să faciliteze fiecare pas, precum şi manipularea bunurilor de transportat, încărcarea/ descărcarea mărfurilor (prin trailere moderne cu 3, 4 sau un număr mai mare de axe extensibile cu alveole, fabricate de companii de top - Broshuis, Meusburger, Faymonville, etc). Se folosesc remorci modulare Goldhofer pentru transportarea mărfurilor deosebit de grele, cu capacitate mare.

  • Experienţa şi profesionalismul echipei

 La bunul mers al lucrurilor aduc o contribuţie însemnată nu doar dotările performante ale firmei, dar şi resursele umane şi cunoştinţele echipei. Într-un astfel domeniu şi cu atât mai mult în cazul  transporturilor agabaritice, se impune o logistică de excepţie, precum şi o coordonare atentă, ambele fiind specialitatea echipei. Se pliază pe exigenţe înalte, atât ale clienţilor, cât şi cele impuse legal.

Dintre rutele privind transporturile agabaritice pe care le practică cu cea mai mare frecvenţă echipa Holleman.ro, din, către şi prin România spre destinaţii ca Europa de Vest, cea de Est şi Asia de Vest sunt de amintit.

Găsesc soluţii personalizate privind transportul de utilaje agabaritice şi alte mărfuri cu gabarit mare cei din industrii cu mare distribuţie geografică, precum şi cu varietate de produse. Găsesc servicii profesionale în acest sens toţi cei interesaţi, dar şi informaţii suplimentare pe Holleman.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.