Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-4, pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 29 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de la Wimbleon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pliskova s-a impus după un meci de o oră şi 45 de minute.

În optimi, cea mai înaltă fază atinsă la Wimbledon, a doua oară consecutiv, ea va evolua cu o debutantă pe tabloul principal al competiţiei de la All England Club, Karolina Muchova, 22 de ani, tot din Cehia, locul 68 WTA, care a întrecut-o, cu scorul de 7-6 (7), 6-3, pe Anett Kontaveit din Estonia, locul 20 WTA, într-o oră şi 37 de minute de joc.

Pliskova a pierdut primul set la acest turneu şi tot primul după opt meciuri, ea câştigând turneul de la Eastbourne fără set cedat.

Karolina Pliskova este pe partea de tablou a Simonei Halep, locul 7 WTA, care urmează să evolueze, tot vineri, cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 40 WTA. Sportiva cehă şi cea română s-ar putea întâlni în semifinale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.