Americanca Alison Riske, locul 61 WTA, a câştigat, duminică, turneul de categorie WTA International de la 's-Hertogenbosch, după ce a învins-o în finală, cu scorul de 0-6, 7-6 (3), 7-5, pe olandeza Kiki Bertens, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Riske s-a impus după două ore şi 19 minute şi după ce a salvat cinci mingi de meci. Brertens a condus cu 6-0, 4-1, apoi a ratat trei mingi de meci, la 5-4, în setul secund, şi încă două, la 6-5. În decisiv, favorita gazdelor a condus cu 3-1, a ratat mingi de 4-2, înainte să fie egalată de Riske, la 3. Meciul a fost întrerupt vreo 25 de minute din cauza ploii, apoi l-a reluare jucătoarea mai bună a fost americanca.

Alison Riske va primi un premiu de 34.677 de euro şi 280 de puncte WTA, iar olandeza 17.258 de euro şi 180 de puncte WTA.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Riske, 28 de ani, a câştigat al doiela trofeu din carieră, după cel de la Tianjin, din 2014. Ea a mai disputat şase finale şi va urca începând de luni pe locul 49 WTA.

Bertens, 27 de ani, are nouă trofee în palmares şi este doar la a treia finală pierdută.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.