În această dimineaţă, tricolorii Under 21 au efectuat ultima şedinţă de pregătire în cantonamentul de la Bagno di Romagna, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După amiază, delegaţia României va pleca spre Forli, acolo unde va fi cazată pe perioada campionatului european.

Antrenamentul a fost unul tactic, Mirel Rădoi pregătind deja partida cu Croaţia, meciul de debut la EURO 2019, programat marţi, în San Marino, de la ora 18.30 (19.30 în România).

Denis Drăguş, accidentat, a ieşit din programul de pregătire. În locul său, a fost convocat Ricardo Grigore de la Dinamo Bucureşti. Acesta va ajunge în Italia în cursul zilei de azi.

După masa de prânz, fotbaliştii se vor odihni două ore, apoi se va pleca la Grand Hotel Forli. Diseară, echipa va efectua un antrenament de recuperare la centrul SPA de la hotel.

Duminică, de la ora 18.00, atunci când e programat primul antrenament al tricolorilor pe perioada turneului final, publicul şi reprezentanţii mass-media vor avea acces pe toată durata acestuia. Şedinţa de pregătire se va desfăşura la Stadio Tonino Pantieri din Meldola, acolo unde vor avea loc toate antrenamentele tricolorilor pe durata Campionatului European.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.