Omul de afaceri Ion Ţiriac şi-a depus candidatura la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Tenis, informează telekomsport.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Va linişti apele în tenisul românesc. Ştie cel mai mai bine ce e de făcut pentru tenisul din România. E un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare", a declarat fostul tenismen Ilie Năstase, pentru sursa citată.

Aşa cum a anunţat, actualul preşedinte George Cosac nu şi-a mai depus candidatura după ce Ţiriac s-a înscris în cursa pentru acest post.

La alegerile care vor avea loc la 19 iunie vor participa încă patru candidaţi, în afara lui Ţiriac, presedintele Tenis Club Herastrau, Ion Ţupa, Răzvan Itu, director general în cadrul FRT, Liviu Ursuleanu, fost vicepreşedinte al FR Tenis, şi contestatarul actualei conduceri, Marius Vecerdea, preşedintele Tenis Club Pamira Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.