Preşedintele Klaus Iohannis şi liderul PNL Ludovic Orban s-au întâlnit sâmbătă cu liberalii sibieni, felicitându-i pentru pentru rezultatul la alegeril europarlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Preşedintele Klaus Iohannis, lupta sa continuă pentru drumul european, oferta Partidului Naţional Liberal, susţinerea obţinută de PNL din partea unor parteneri politici sau din societatea civilă- acestea sunt “ingredientele” care, în mâinile unei organizaţii harnice, hotărâte şi în faţa unor oameni precum sibienii, care ştiu cum vor să arate mâine ţara lor, nu aveau cum să nu conducă la victorie", scrie Raluca Turcan pe Facebook.

 Preşedintele  Klaus Iohannis şi preşedintele PNL, Ludovic Orban i-au felicitat pe liberalii sibieni, PNL Sibiu fiind fililala liberală cu cel mai bun scor electoral din România la alegerile pentru Parlamentul European, 48,33%..

"Acest lucru, adăugat încrederii pe care am primit-o de la oamenii oneşti la votul de duminica trecuta ne dau energia necesară următoarelor competiţii: alegerile prezidenţiale, cele locale şi alegerile generale.Prezenţa Preşedintelui Klaus Iohannis şi a preşedintelui Ludovic Orban alături de noi astăzi este încurajatoare", afirmă Turcan, care postează mai multe imagini de la întâlnirea cu Iohannis şi Orban.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.