Serialul fantasy „Cristalul întunecat: Epoca Rezistenţei/ The Dark Crystal: Age of Resistance”, pentru care şi-au împrumutat vocile Taron Egerton, Anya Taylor-Joy şi Nathalie Emmanuel, va fi lansat pe 30 august pe Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de Louis Letterier, serialul „The Dark Crystal: Age of Resistance” se întoarce pe planeta Thra cu noi aventuri.

Trei membri ai tribului Gelfling descoperă secretul terifiant din spatele puterii celor din rasa Skeksis şi pornesc într-o călătorie epică menită să aprindă flacăra războiului pentru a salva lumea.

Bazat pe filmul de lung metraj „The Dark Crystal”, creat de Jim Henson în 1982, serialul cu zece episoade spune o nouă poveste a cărei acţiune se petrece cu mulţi ani înainte de evenimentele din film şi este creat folosind marionete clasice, alături de efecte vizuale de ultimă generaţie. Planeta Thra moare. Cristalul Adevărului se află în inima planetei Thra şi este o sursă de puteri nebănuite. Trei membri ai tribului Gelfling descoperă secretul terifiant din spatele puterii celor din rasa Skeksis şi pornesc într-o călătorie epică menită să aprindă flacăra războiului pentru a salva lumea.

Lisa Henson, Louis Leterrier şi Halle Stanford sunt producători executivi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.