Metrourile de pe Magistrala 2, Berceni - Pipera, au circulat cu întârziere, miercuri dimineaţă, în intervalul de vârf 7.50 – 8.50, din cauza dereglării unui sistem electric al liniei, astfel că peroanele au fost foarte aglomerate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, în intervalul orar 7:50 – 8:50 , pe Magistrala 2  (Berceni-Pipera) trenurile de metrou au circulat cu întârzire de aproximativ 8 minute faţa de graficul de 3 minute. Întârzierea a intervenit urmare a dereglării unui sistem electric al liniei, coroborat şi cu retragerea unui tren din  circulaţie. Din aceste motive, pe această magistrală se circulă cu viteză redusă, în condiţii optime de siguranţă”, a transmis, miercuri, Metrorex.

Sursa citată a precizat că, având în vedere că intervalul de 7:50 – 8:50 este un interval de vârf, s-a produs aglomeraţie în staţiile de metrou.

”Călătorii au fost permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri şi din staţii”,  mai transmis Metrorex.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.