Reprezentanţa Comisiei Europene la Bucureşti are luni o postare pe Facebook despre importurile de mazăre ale UE din Republica Madagascar, în condiţiile în care, în cursul serii, fostul primar al Constanţei Radu Mazăre urmează să fie adus la Bucureşti ca urmare a extrădării din Madagascar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În 2018, Uniunea Europeană a importat 179.000 de kilograme de mazăre din  Republica Madagascar, cu o valoare totală de peste 800.000 de euro", scrie Reprezentanţa CE.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre este în custodia poliţiştilor români, a anunţat luni dimineaţă IGPR. Mazăre urmează să fie adus în ţară în această seară.

Mazăre a fost arestat în 8 mai, în Madagascar pentru şase zile, ceea ce a impus declanşarea procedurii de urgenţă pentru extrădarea sa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.