Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, miercuri seară, că echipa CFR Cluj a primit două goluri în meciul cu Astra Giurgiu deşi domina. El a mai spus că acum trebuie să se gândească la meciul cu FC Viitorul, extrem de important în perspectiva titlului în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am primit două goluri pe dominarea noastră, iar apoi nu au ajuns la poartă. Costache a făcut un meci excelent, se antrenează foarte bine, va ajunge bine de tot,are potenţial mare. Meciul cu FC Viitorul e o finală pentru noi. Dacă pierdem, FCSB va fi în avantaj că joacă cu Astra şi Astra mereu joacă bine doar cu CFR. Astra a obţinut o calificare total nemeritată dar ăsta este fotbalul", a declarat Dan Petrescu la Digisport.

Formaţia Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României, în urma remizei, scor 2-2, cu echipa CFR Cluj, din manşa secundă a semifinalelor competiţiei. Astra a câştigat în tur, scor 3-1.

Miercuri, pentru Astra au marcat Butean '34 şi Alibec '37 (penalti), în timp ce pentru CFR au punctat Costache '42 şi '66.

În minutul 65, Deac a ratat o lovitură de la 11 metri.

În celălalt meci din semifinale se întâlnesc, joi, FC Viitorul şi Universitatea Craiova, în tur 2-1.

Finala are loc la 25 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.