Internţionalul francez Paul Pogba vrea să devină cel mai bine plătit jucător al echipei Manchester United, pentru care joacă din 2016, informează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“După ce numele său a fost vehiculat în legătură cu Real Madrid, Paul Pogba le-ar fi spus conducătorilor de la Manchester United că este pregătit să rămână la Diavolii Roşii. Cu o condiţie: să aibă un salariu minim de 500.000 de lire sterline pe săptămână (582.400 de euro) pentru a deveni cel mai bine plătit jucător de la Manchester United, devansându-l pe Alexis Sanchez”, notează jurnalul francez.

Pogba are contract până în 2021 şi se află în vizorul clubului Real Madrid. Manchester United vrea să îi prelungească francezului contractul până în 2024. În prezent, Paul Pogba are un salariu săptămânal de 300.000 de lire sterline (350.000 de euro).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.