O femeie care intenţiona să îşi parcheze autoturismul a apăsat, din greşeală, acceleraţia în loc să frâneze şi a intrat cu maşina într-un spaţiu de birouri din Galaţi. Acolo se află şi biroul parlamentar al senatorului PNL George Stângă, în urma accidentului nefiind persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, accidentul a avut loc, marţi, în cartierul Micro 40 din Galaţi. O femeie în vârstă de 44 de ani a făcut o manevră greşită în timp ce încerca să parcheze, scăpând maşina de sub control. 

Autoturismul s-a oprit abia după ce a intrat în sediul biroului parlamentar al senatorului liberal George Stângă. 

"Un conducător auto, o doamnă de 44 de ani, aflându-se în efectuarea manevrei de parcare, din greşeală, fără intenţie, a accelerat autoturismul, iar acesta a pătruns în incinta unor spaţii de birouri aflate în zona parcării respective. În cauză se efectuează cercetări cu privire la stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Persoana în cauză nu consumase băuturi alcoolice", a declarat purtătorul de cuvant al Poliţiei Judeţene Galaţi, comisarul Iulian Unguru.

Nimeni nu a fost rănit în urma accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.