Un omagiu va fi adus victimelor atacului de la Christchurch, din Noua Zeelandă, la meciul Angliei cu naţionale Cehiei, din 22 martie, de pe Wembley, anunţă BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premier League, English Football League şi Football Association au fost acuzate că nu au adus un omagiu atacului de vineri la meciurile din weekend.

Însă FA a anunţat: "Ne vom aminti de toţi cei afectaţi de teribilele evenimente din Christchurch. Vom aduce un omagiu victimelor tragediei din Noua Zeelandă la meciul cu Cehia, din 22 martie".

Un minut de reculegere a fost ţinut la meciurile de rugby din weekend Six Nations şi Super League, dar nu la partidele din Premier League, EFL sau Cupa Angliei.

Cincizeci de persoane au fost ucise în atacul la două moschei de la Christchurch, vineri.

Presupusul autor al masacrului, Brenton Harrison Tarrant, un cetăţean australian şi activist de extremă dreapta, în vârstă de 28 de ani, a fost inculpat de crime şi urmează să fie ţinut în detenţie până la compariţia în Înalta Curte, la 5 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.