Polonezul Robert Lewandowski a devenit, sâmbătă, cel mai bun marcator străin din istoria Bundesligii. El a înscris de două ori în partida de pe teren propriu cu Wolfsburg, câştigată cu scorul de 6-0, în etapa a XXV-a a campionatului Germaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lewandowski a înscris în minutele 37 şi 85. Celelalte goluri au fost înscrise de Gnabry ’34, James Rodriguez ’52, Muller ’76 şi Kimmich ’82.

Robert Lewandowski a ajuns la 197 de goluri marcate în Bundesliga (în 281 de meciuri). Precedentul record, de 195 de goluri, îi aparţinea lui Claudio Pizarro.

Alte rezultate din Bundesliga:

Borussia Dortmund – VfB Stuttgart 3-1

Leipzig – Augsburg 0-0

Freiburg – Hertha Berlin 2-1

Partida Mainz – Borussia Monchengladbach are loc tot sâmbătă, meciurile Hoffenheim – FC Nurnberg şi Hannover 96 – Bayer Leverkusen sunt programate duminică, iar întâlnirea Fortuna Dusseldorf – Eintracht Frankfurt se va disputa luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.