Atacantul echipei Brighton Florin Andone poate evolua, sâmbătă, în meciul pe care echipa lui îl va disputa, pe teren propriu, cu Huddersfield, în etapa a XXIX-a din Prmier League, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 9 februarie, Andone a fost suspendat trei meciuri, după ce a lovit un adversar cu cotul în faţă, la partida dintre West Bromwich Albion şi Brighton, din Cupa Angliei, iar internaţionalul român şi-a ispăşit pedeapsa.

Atacantul echipei Brighton l-a lovit pe Sam Field, în minutul 30 al partidei de la West Bromwich, dar incidentul nu a fost văzut de centralul Paul Tierney, nici de ceilalţi oficiali care au condus meciul. Specialiştii au ajuns la concluzia că Andone merita cartonaşul roşu, astfel că federaţia engleză s-a autosesizat în acest caz şi l-a sancţionat pe internaţionalul român, pe baza înregistrării video.

Întâlnirea Brighton (locul 16, cu 27 de puncte) - Huddersfield (locul 20, ultimul, cu 14 puncte) este programată sâmbătă, de la ora 17.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.