Ce trei tineri care au agresat un bărbat într-un magazin din Bucureşti, în noaptea de marţi spre miercuri, au fost identificaţi, după publicarea imaginilor. Cei trei au vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani şi sunt audiaţi de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mulţumim cetăţenilor care s-au implicat. La acest moment,  trei tineri, suspecţi de comiterea agresiunii din această noapte, în incinta magazinului non-stop, sunt audiaţi la sediul Secţiei 22 Poliţie”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că informaţia care a condus la identificarea suspecţilor a venit în urma mediatizării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

În plus, Poliţia Capitalei a precizat că tinerii aflaţi la audieri au 21, 23 şi respectiv 26 de ani.

Miercuri dimineaţă, Poliţia Capitalei a cerut sprijinul populaţiei pentru indetificarea a trei tineri care au agresat un bărbat de 53 de ani, într-un magazine din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.