2018 a fost un an superb pentru iubitoarele de machiaj, insa 2019 promite sa fie de doua ori mai spectaculos. Anul acesta are puternice influente ale anilor 90’, insa totul este adaptat si adus in prezent. Makeup artistii Melkior Professional ne-au dezvaluit care sunt principalele produse cosmetice care se vor purta anul acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De altfel, vei afla din acest articol care sunt tehnicile de machiaj carora trebuie sa le spui „la redevere” si cum trebuie sa arate un machiaj in tendinte.

  1. Rujurile si creioanele de buze maro sunt iar la moda

Anii 90’ au fost dominati de conturul de buze mai inchis la culoare decat rujul, uneori fiind folosit doar creionul. Totusi, versiunea moderna a acestui trend in machiaj arata mult mai natural. In locul maroului plat si fara personalitate, alege un maro cu subtonuri calde, care sa nu fie mult mai inchis decat nuanta buzelor tale.

  1. Sprancenele „Instagram” sunt out! Anul acesta se poarta cat mai natural

Aceasta tehnica de definire a sprancenelor a dominat machiajul incepand cu anul 2016, insa este timpul sa renuntam in sfarsit la ea. Desigur, nu inseamna sa le pensam excesiv de mult asa cum era la moda in anii 90’, ci sa le dam o forma cat mai naturala. Aspectul sprancenelor este esential pentru a obtine un machiaj perfect, asa ca apeleaza la un specialist daca nu stii sa le pensezi singura.

  1. Tusul de ochi – produsul cosmetic vedeta al anului 2019 

Daca inca nu stii sa trasezi codite perfecte sau nu ai deja un tus de ochi in trusa de machiaj, este momentul sa iei masuri. Anul acesta va fi dominat de lookul cat eye, asa ca nu mai este timp de gandire.

Alege un tus de ochi usor de folosit, cu ajutorul caruia sa trasezi linii drepte chiar si daca esti neindemanatica. Spre exemplu, iti recomandam cel mai nou tus de ochi din gama Melkior. Easy Liner 24 H este de tip carioca, are aplicator din fetru si este perfect pentru a evidentia ochii. Varful precis elibereaza culoare intens pigmentata, care este usor de aplicat si se usuca rapid.

  1. Contouringul excesiv nu mai este la moda

O sa ne fie greu sa ne despartim de mult indragitul contouring, insa trebuie sa recunoastem ca nu se potriveste prea bine cu machiajul atat de natural propus pentru acest sezon. In schimb, incearca sa-ti incadrezi fata. Dupa ce ai terminat intreg look-ul, ia o pensula de machiaj mare si incadreaza fata cu pudra bronzanta. Aplic-o pe frunte, de-a lungul tamplelor, sub pometi si pe linia barbiei.

  1. Fondul de ten nu trebuie sa lipseasca din kitul de machiaj

Pentru a obtine un machiaj mat, extra modern, dar inspirat din estetica anilor 90’, vei avea nevoie de un fond de ten de calitate, care sa arate perfect intreaga zi. Alege fondul de ten Full Coverage de la Melkior – este perfect pentru a acoperi orice imperfectiune si va rezista cu brio de dimineata pana seara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.