Medicii au anunţat, marţi seară, că a fost confirmat virus gripal la încă cinci pacienţi care au murit în ultimele zile, fiind vorba despre trei femei, cu vârste cuprinse între 41 şi 71 de ani, dar şi despre doi bărbaţi, de 29 şi 45 de ani. Numărul total al deceselor provocate de gripă a ajuns la 87.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunţat, marţi seară, încă cinci decese provocate de gripă.

Este vorba despre trei femei, cu vârste cuprinse între 41 şi 71 de ani, din Bucureşti şi din judeţele Prahova şi Olt. Una dintre paciente nu era cunoscută cu afecţiuni anterioare.

De asemenea, este vorba despre doi bărbaţi, de 29 şi de 45 de ani, unul din Călăraşi şi unul din Prahova. Ambii pacienţi erau cunoscuţi cu afecţiuni cronice.

Decesele au survenit în perioada 29 ianuarie - 5 februarie. 

Numărul total al deceselor provocate de gripă a ajuns la 87.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.