Traficul rutier pe DN 76, pe raza localităţii Criştioru de Jos, judeţul Bihor, este blocat, vineri dimineaţă, din cauza unei alunecări de teren care a afectat carosabilul pe o lungime de aproximativ treizeci de metri. Mai multe echipaje de drumari acţionează la faţa locului, maşinile fiind deviate pe o rută ocolitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Bihor, în cursul dimineţii zilei de vineri, pe raza localităţii Criştioru de Jos, pe DN 76, km 86, s-a produs o alunecare de teren, carosabilul fiind afectat pe o lungime de aproximativ 30 de metri.

”În momentul de faţă Secţia Drumuri Naţionale acţionează cu trei utilaje pentru degajarea drumului. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri”, au precizat oficialii ISU Bihor.

La rândul lor, reprezentanţii Centrului Infotrafic au anunţat că traficul rutier este deviat provizoriu pe ruta Lunca - DN75 – Arieşeni – Albac – Câmpeni – DN74A – Abrud – DN74 – Brad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.