Trupele Scorpions, Skid Row şi Kansas plănuiesc să înregistreze noi albume anul acesta, scrie ultimateclassicrock.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru Scorpions, care în 2010 susţinea la Bucureşti un concert parte din turneul de adio, însă a revenit de atunci în mai multe rânduri, va fi primul disc cu piese noi de la „Return To Forever” din 2015. În ultimii trei ani, trupa germană a suferit şi o schimbare de componenţă: Mikkey Dee, fost toboşar Motorhead, i-a luat locul lui James Kottak.

„Suntem foarte încântaţi să producem un nou album rock ‘n roll istoric”, a spus chitaristul Rudolf Schenker.

Potrivit Blabbermouth, trupa americană Skid Row, cunoscută pentru piese ca „Remember Yesterday” şi „18 and Life”, va colabora din nou cu Michael Wagener, care a produs primele două albume ale grupului, şi va înregistra într-o primă fază cu noul solist ZP Theart, care a preluat postul după ce Tony Harnell a părăsit trupa în 2016.

Noul material va reprezenta ultima parte a trilogiei care cuprinde EP-urile „United World Rebellion: Chapter One” (2013) şi „Rise of the Damnation Army - United World Rebellion: Chapter Two” (2014). Este aşteptat ca acesta să fie un LP şi să includă colaborări cu membri ai grupului Halestorm şi solistul Corey Taylor de la Slipknot şi Stone Sour.

Kansas, care a făcut de asemenea o schimbare în componenţă - clăparul Tom Brislin i-a luat locul lui David Manion -, va începe înregistrările pentru un nou album în luna august. Trupa va susţine concerte în primăvară, iar seria va continua în septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.