O fetiţă în vârstă de două luni din localitatea doljeană Sadova a fost găsită moartă în locuinţă de către mama sa care sesizat poliţiştii. Aceştia au declanşat o anchetă pentru ucidere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, miercuri, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au fost sesizaţi cu privire la faptul că o fetiţă de două luni a fost gasită decedată, în casa din Sadova, unde locuia împreună cu familia.

"Poliţiştii au efectuat cercetarea locului faptei, iar din primele date s-a stabilit faptul că fetiţa ar fi fost lăsată să doarmă în pătuţ, fiind apoi verificată de mama sa, în vârstă de 20 de ani, care a constat faptul că aceasta nu mai respira", au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii desfăşoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele producerii evenimentului, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.