O autospecială de deszăpezire a luat foc, luni dimineaţa, pe Autostrada Bucureşti - Constanţa, fără a exista persoane rănite. Traficul rutier în zona respectivă a fost îngreunat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni dimineaţa, la un incendiu izbucnit la o autospecială de deszăpezire pe Autostrada A2, sensul de mers Bucureşti - Constanţa, între localităţile Valea Dacilor şi Constanţa.

Acolo s-au deplasat şase pompieri cu o autospecială de la Detaşamentul Medgidia, care au reuşit să stingă focul.

În urma incendiului nu au existat persoane rănite.

Conform reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, autospeciala respectivă aparţine SC Trameco SRL, fiind închiriată de DRDP Constanţa şi recepţionată în 3 noiembrie 2018. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit produs în cabina ATB-ului.

În urma evenimentului, circulaţia în zonă a fost îngreunată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.