A te afunda intr-o lenjerie de pat confortabila si curata este esential pentru a obtine un somn linistit si odihnitor. Adu-ti aminte de cel mai confortabil pat in care ai dormit si analizeaza-ti gandurile. Daca asternuturile sunt cele la care te-ai gandit prima data, atunci esti pe drumul cel bun. Asta se intampla deoarece acestea sunt primele elemente ce vin in contact direct cu pielea. Lenjeria de pat este la fel de importanta precum salteaua sau patura confortabila. Doar o lenjerie de calitate are tot ce ii trebuie pentru a ne trimite, linstiti, in lumea viselor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Varietatea de lenjerii de pat disponibile pe piata, te poate pune in dificultate si de aceea trebuie sa alegem lenjerii bune si cum sa o facem.

Trebuie sa tine cont de materialul din lenjerii. Este din nou la moda sa se foloseasca bumbacul pentru fabricarea lenjeriilor. Poti achizitiona lenjerii de pat de calitate superioara deoarece popularitatea acestui material se datoreaza durabilitatii, confortului si faptului ca lasa pielea sa respire. O lenjerie de calitate din bumbac se stie ca va lasa caldura sa ramana cat mai mult timp, iarna, iar vara va oferi o senzatie de racoare. Asadar, este un material perfect, indiferent de anotimp. Bumbacul mai poate fi combinat si cu alte materiale asa ca fii atent ca lenjeria achizitionata sa fie din bumbac 100%. Din fericire, la tesaturialese.ro vei gasi asemnea lenjerii, din bumbac 100%. Bumbacul este un material pur, ce iti va regla temperatura corporala. Asadar nu vei traspira in timpul somnului si nici nu vei ingheta.

Lenjeriile de calitate, din bumbac, sunt placute la contactul cu pielea. Nu exista un sentiment mai linistitor decat acela de a te cuibari in cearsafurile curate si proaspete de bumbac. Daca ai o piele sensibila, pentru a evita iritarea acesteia, poti folosi asemenea lenjerii cu toata increderea. Bumbacul este un hipoalergen natural si nu sunt sanse de a-ti provoca tie sau celor din familia ta vreo iritatie sau mancarime. De asemenea, vei observa ca somnul tau va avea o calitate mult mai buna.

Bumbacul este rezistent. Pe langa beneficiile indiscutabile pe care le are asupra somnului, lenjeriile de bumbac te vor ajuta sa economisesti in timp multi bani. Desigur, este tentant sa achizitionezi ceva ieftin, insa nu vei avea aceleasi beneficii ca in cazul lenjeriilor de bumbac, din niciun punct de vedere. O lenjerie de bumbac va rezista cel putin de doua ori mai mult fata de orice alta lenjerie, asa ca aceasta nu trebuie inlocuita atat de des.

Bumbacul se mentine usor. Exista un mit conform caruia bumbacul se intretine greu. Ei bine, este doar un mit! Lenjeria de bumbac nu trebuie spalata la mana si nici nu necesita ore intregi de calcat. Majoritatea lenjeriilor de bumbac se spala, fara probleme, la masina automata, si la o temperatura de 40 de grade. Desigur, este indicat sa speli lenjeria fara a baga altceva in masina. Asta pentru ca asa ai siguranta de a obtine o spalare mai buna si nici nu vei aglomera masina de spalat. Nu este nevoie nici macar de deteregenti sofisticati.

Si pentru ca vorbim despre aceste asternuturi, trebuie sa ne referim partea estetica. Culorile si modelele lenejriilor de pat trebuie sa fie sofisticate dar in acelasi timp elegante si placute. Fiind asternuturi de calitate, ai garantia ca in cazul in care vor fi spalate conform instructiunilor, acestea nu se vor decolora si modelele vor fi mereu fresh. Daca doresti sa achizitionezi o lenjerie simpla, trebuie sa stii ca exista lenjerii in culori uni, pentru cei care prefera stilul minimalist si simplitatea in camera in care se odihnesc.

Pentru persoanele care prefera o lenjerie cu model se poate alege un imprimeu floral (ideal pentru firile romantice), imprimeuri cu forme geometrice pentru persoanele practice si perfectioniste, imprimeuri etno pentru firile boeme sau imprimeuri cu inimioare, pisici sau stelute pentru cei care sunt mai copilarosi care adora sa se simta alintati.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.