Vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, a fost nominalizat de forul de la Nyon pentru a fi membru în cadrul unei comisii pentru implementarea ultimelor norme din arbitraj, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deaconu va fi coleg printre alţii cu Terje Hauge din Norvegia, cel care a arbitrat finala Ligii Campionilor în 2006, Werner Helsen, profesor în cadrul Facultăţii din Leuven, din Belgia, Costas Kapitanis din Cipru, Jorn West Larsen din Danemarca şi Rune Pedersen din Norvegia.

Vicepreşedintele CCA a fost printre cei patru membri nominalizaţi de UEFA, alături de Alan Snoddy, Nuno Castro şi Gyöngyi Krisztina Gaál, restul membrilor comisiei fiind nominalizaţi de asociaţiile din care fac parte.

Deaconu va trebui să urmărească buna implementare a ultimelor norme din arbitraj în trei ţări, Turcia, Malta şi Kazahstan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.