Atacantul senegalez Sadio Mane a ajuns la un acord cu gruparea Liverpool pentru prelungirea pe termen lung a contractului, informează BBC, care precizează că noua înţelegere ar fi valabilă până în 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mane, 26 de ani, 89 de meciuri şi 40 de goluri în toate competiţiile cu Liverpool, a ajuns pe Anfield Road în vara anului 2016, când a semnat un contract pe patru ani. Liverpool a plătit pentru el clubului Southampton suma de 34 de milioane de lire sterline, un record atunci pentru un jucător african.

Sadio Mane a mai jucat la Metz şi la Red Bull Salzburg. El are 58 de selecţii la naţionala Senegalului, pentru care a înscris de 15 ori.

În acest sezon, senegalezul a figurat pe lista celor 30 de jucători pentru Balonul de Aur şi este pe cea de cinci pentru fortbalistul african al anului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.