Victor Micula revine în funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă, care îl eliberase din acest post în ianuarie 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printr-o decizie a premierului Dăncilă publicată miercuri în Monitorul oficial, Victor Micula a fost numit în funcţia de secretar de stat în MAE.

De asemenea, printr-o altă decizie a premierului, a fost eliberat din postul de secretar de stat în MAE, la cerere, Cristian-Gabriel Winzer.

În ianuarie acest an, Victor Micula a fost eliberat din funcţia de secretar de stat în MAE, prin decizie a premierului Viorica Dăncilă, care a numit-o pe Andreea Păstîrnac în postul de secretar de stat în acest minister.

Victor Micula fusese numit secretar de stat în MAE, în februarie 2016, de către premierul Dacian Cioloş. Anterior, el a fost ambasadorul României în Ungaria. 

Micula activează de peste 20 de ani în diplomaţie. El a mai fost ambasador în Argentina, Danemarca şi Islanda, director pentru politici strategice în MAE, Coordonatorul Naţional pentru organizarea Summit-ului NATO de la Bucureşti şi secretar general al MAE.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.