Compania Christian Tour a anunţat, marţi, introducerea din vara viitoare a unui nou zbor charter de la Iaşi, pe lângă Antalya şi Creta, către staţiunea egipteană Hurghada. Potrivit reprezentanţilor firmei de turism, zborurile spre această destinaţie vor fi operate săptămânal, în regim de curse charter, începând din luna mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cursele vor fi operate de Christian Tour în fiecare zi de vineri, începând din 24 mai şi până la sfârşitul lunii octombrie.

"Cursa charter Hurghada va aduce mai aproape Egipt de Iaşi. La mai puţin de patru ore distanţă, turiştii vor putea descoperi una dintre cele mai fascinante destinaţii de vacanţă. Este o destinaţie potrivită atât pentru familiile cu copii care vor să se relaxeze la plajă, cât şi pentru cei care vor să exploreze siturile arheologice, să viziteze templele egiptene, precum Templul din Karnak ori să vadă cu ochii lor Piramida lui Keops, una dintre cele şapte minuni ale lumii antice", a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, Maged Erian, directorul general Christian Tour.

În sezonul 2018, Christian Tour a operat cinci avioane charter către Egipt (Hurghada şi Sharm-el-Sheikh) din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara, numărul românilor care au ales această destinaţie depăşind 10.000.

Preţul mediu plătit de un turist pentru un pachet care include şapte nopţi de cazare, toate mesele, transport cu avionul, transferuri de la aeroport la hotel şi retur şi asistenţă turistică este de 500 de euro. 

Planurile Christian Tour pentru Iaşi în 2019 includ şi operarea unor curse charter către Antalya (Turcia) şi cea mai mare insula elenă, Creta.

"Anul 2018 a fost, de departe, anul Turciei, iar Antalya a fost regina destinaţiilor de vacanţă. În acest sezon estival, Christian Tour a operat nu mai puţin de 17 zboruri pe săptămână către această regiune din Turcia, cu plecare de pe marile aeroporturi din ţară, şi aproximativ 40.000 de turişti români au călătorit cu noi în Antalya. Pentru 2019, suplimentăm numărul zborurilor către Antalya şi luăm în calcul operarea a două curse pe săptămână din Iaşi către populara staţiune din Turcia", a precizat Erdinc Adali, directorul comercial pe destinaţia Turcia din cadrul Christian Tour.

Compania de turism Christian Tour a încheiat anul 2017 cu vânzări de peste 67 de milioane de euro şi estimează pentru acest an o cifră de vânzări de 85 de milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.