Lungmetrajul biografic „Bohemian Rhapsody” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de peste 1,1 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul cu Rami Malek, Gwilym Lee, Ben Hardy şi Joseph Mazzello în distribuţie este regizat de Bryan Singer şi spune povestea trupei Queen până la momentul concertului Live Aid din 1985.

Lungmetrajul produs între alţii de muzicienii Brian May şi Roger Taylor a fost vizionat în al doilea weekend de la lansarea pe marile ecrane româneşti de 51.005 spectatori şi a generat încasări de 1.171.784 de lei, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia.

Thrillerul „Prizonieră în pânza de păianjen/ The Girl in the Spider's Web”, animaţia „Elliot: O poveste de Crăciun/ Elliot the Littlest Reindeer” şi filmul de acţiune „Overlord” sunt cele trei debuturi din top 10.

Claire Foy este hacker în „Prizonieră în pânza de păianjen”, şi se găseşte, împreună cu un jurnalist, prinsă într-o reţea de spionaj şi corupţie. Filmul a fost debutat pe poziţia a doua în clasament, cu 19.874 de spectatori şi 414.100 de lei.

Pe poziţia a treia a debutat animaţia „Elliot: O poveste de Crăciun”. Unul dintre renii lui Moş Crăciun se pensionează, astfel că este nevoie de un înlocuitor. Elliot este ajutat de Hazel, cea mai bună prietenă a lui, şi e hotărât să îşi dovedească abilităţile. Filmul a fost vizionat de 19107 spectatori şi a generat încasări de 345.949 de lei.

Drama „S-a născut o stea/ A Star is Born”, de Bradley Cooper, care joacă alături de Lady Gaga, şi-a menţinut poziţia a patra în topul românesc. În al patrulea weekend de la premieră, filmul a fost vizionat de 15.507 spectatori şi a generat încasări de 339.341 de lei.

Filmul de animaţie „Aventurile lui Smallfoot/ Smallfoot" a coborât trei locuri, până pe cinci, după ce, în al treilea weekend, a generat încasări de 325.825 de lei şi a fost vizionat de 16.565 de spectatori.

Thrillerul SF „Venom", cu Tom Hardy, Michelle Williams şi Riz Ahmed în distribuţie, a coborât un loc, până pe şase, cu încasări de 273.664 de lei şi 11.626 de spectatori în al şaselea weekend de la premieră.

Filmul de aventuri „Goosebumps 2: Halloween bântuit/ Goosebumps 2: Haunted Halloween” a coborât patru locuri, până pe şapte, după ce - în al doilea weekend de la premieră - a fost vizionat de 9.502 spectatori şi a generat încasări de 218.061 de lei.

„Overlord”, de Julius Avery, a cărui acţiune se petrece în timpul debarcării din Normandia, a debutat pe locul al optulea, cu încasări de 215.204 lei şi 10.943 de spectatori.

Comedia de acţiune „Johnny English loveşte din nou/ Johnny English Strikes Again", cu Rowan Atkinson în rol principal, a coborât două locuri, până pe nouă, în al şaselea weekend de la premieră, când a fost vizionată de 9.566 de spectatori şi a generat încasări de 200.949 de lei.

Thrillerul „Operaţiunea Hunter Killer/ Hunter Killer", cu Gary Oldman şi Gerard Butler în distribuţie, s-a clasat pe locul al zecelea, în coborâre patru locuri, după ce - în al treilea weekend de la premieră - a generat încasări de 196.134 de lei şi a fost vizionat de 9.040 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.