Mijlocaşul nigerian Simon Zenke Terwase este, începând de joi, noul jucător al FC Dinamo, anunţă clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultima oară la Tubize (Belgia), Simon Zenke a jucat în prima ligă a campionatului francez pentru Strasbourg şi Nancy şi a mai evoluat în Turcia pentru Samsunspor, Istanbul BB, Sanliurfaspor şi Karabukspor.

Născut pe 24 decembrie 1988, Simon Zenke a efectuat vizita medicală la INMS şi s-a alăturat lotului dinamovist pentru prima şedinţă de pregătire sub comanda antrenorului principal Mircea Rednic.

- 28 de meciuri a jucat Zenke pentru Tubize, sezonul trecut, în liga a doua a campionatului belgian. Pentru Tubize a evoluat şi în Cupa Belgiei, în două meciuri, cu Oudenaarde şi Mouscron.

- 30 de goluri a marcat Zenke în competiţiile din Turcia. Noul jucător dinamovist a adunat 38 meciuri / 3 goluri în prima ligă, 108 partide / 24 goluri în liga secundă şi 6 jocuri / 3 goluri în Cupa Turciei pentru Samsunspor, Istanbul BB, Sanliurfaspor şi Karabukspor.

- 51 de partide în toate competiţiile din Franţa (Ligue 1, Ligue 2, Cupa Franţei şi Cupa Ligii) are Zenke la Strasbourg şi Nancy. A înscris trei goluri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.