Fotbalistul dinamovist Dan Nistor a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu a apucat să îl cunoască destul de bine pe Mircea Rednic, dar crede că tehnicianul va scoate echipa Dinamo din situaţia în care se află acu. Nistor este încrezător şi în privinţa şanselor echipei sale de a ajunge în play-off şi chiar de a lupta la titlu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mircea Rednic este un antrenor foarte bun. Nu am apucat să-l cunosc destul de bine, nu am avut niciodată ocazia să lucrez cu dânsul dar din câte am auzit cred că va scoate Dinamo de unde este la ora actuală. Eu unul cred, cred că putem ajunge şi mai sus, nu numai în play-off. Sunt convins că dacă vom trece de aceste două meciuri, cu Chiajna şi cu Voluntari alta va fi faţa echipei şi altfel va fi situaţia. Mircea Rednic este un antrenor foarte experimentat şi o să vedeţi, eu sunt convins că va reuşi”, a spus Nistor.

El a precizat că Dinamo se află în prezent pe un loc (12) care nu-i face cinste. “La un club cum e Dinamo, dacă nu ai valoare nu ai ce să cauţi aici. Dinamo este un club mare şi a câştigat atâtea trofee. Nu putem să ne facem de râs în felul acesta. Deocamdată suntem pe un loc care nu cred că face cinste acestui club. Tot vorbim de câteva etape că să câştigăm, să câştigăm. Şi nu reuşim. Sperăm ca la meciul de luni să reuşim şi să trecem peste perioada asta mai grea”.

Nistor a spus că este ironizat de prietenii săi, dar speră să le fac acestora “un Crăciun fericit”: “Toate echipele mari au o perioadă mai proastă. Eu nu prea am ieşit nici pe stradă şi toţi prietenii îmi dau diferite mesaje şi râd de mine, dar sper ca la iarnă să le fac eu un Crăciun fericit”.  “Suntem destul de uniţi, atât la antrenament cât şi în afara terenului. Cred că formăm o familie frumoasă. Sper ca la meciul de luni să câştigăm şi cu siguranţă va reveni şi încrederea şi totul va fi ok”, a mai afirmat jucătorul.

Dinamo va întâlni Concordia Chiajna, duminică, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a XIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.