Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, consideră că toţi miniştrii Guvernului trebuie să iasă public şi să explice măsurile luate, criticându-l pe ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, pentru că nu a existat nicio comunicare în privinţa activităţii ministerului pe care îl conduce. Oprişan crede că Olguţa Vasilescu este un om foarte determinat, un manager foarte bun, care “poate comunica din orice poziţie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Toţi miniştrii cabinetului trebuie să iasă public şi să explice măsurile bune pe care le-au luat, măsuri care sunt de natură ca cetăţenii României să aibă o viaţă mai bună. Cei care nu comunică nu au ce să caute, după părerea mea, în funcţii guvernamentale”, a afirmat miercuri, Marian Oprişan.

Întrebat de jurnalişti dacă Paul Stănescu a comunicat bine, liderul PSD Vrancea a răspuns: “În opinia mea, Paul Stănescu nu a comunicat deloc, aşa cum bine ştiţi din acest punct de vedere. Este colegul meu, este un om destoinic, un preşedinte de Consiliu Judeţean bun, dar la capitolul comunicare în ceea ce priveşte activitatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice aceasta nu a existat. Olguţa Vasilescu este un om foarte determinat, aţi văzut foarte bine ce a putut să facă în fruntea ministerului Muncii, din acest punct de vedere ştie foarte bine care este menirea, e un manager foarte bun şi după părerea mea poate comunica din orice poziţie”.

De asemenea, Marian Oprişan a mai spus că este normal ca ALDE şi PSD să meargă separat la discuţiile de la Palatul Cotroceni, fiind vorba de două formaţiuni politice separate.  

“E normal. ALDE este o formaţiune politică separată, Partidul Social Democrat este o formaţiune politică separată, Altădată am decis să mergem împreună, în funcţie de subiectele discutate, de data asta am decis să mergem separat”, a explicat Oprişan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.