Fundaşul Gabriel Tamaş a declarat, duminică, după remiza României cu Serbia, scor 0-0, că nu merita să fie eliminat, subliniind că se bucură pentru rezultatul de egalitate reuşit în inferioritate numerică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă a fost penalti, ce să se întâmple? N-aţi văzut meciul? Ce să se întâmple?. Nu, sunt chior, nu îl văd în faţa mea? Cum să nu îl văd?. Puteai să dai fault, că l-am şters puţin la ureche, dar puteai să dai doar galben, s-a văzut că e fără intenţie. Cred că a fost cea mai lungă repriză din viaţa mea după ce am fost eliminat. Ăsta e fotbalul, sportul, se mai întâmplă. M-am bucurat foarte mult că am fost chemat, mă bucur că nu am pierdut în dubla asta. Nu a fost cu intenţie să fiu eliminat, nimeni nu-şi doreşte asta. Ne bucurăm că am făcut egal în 10 oameni", a declarat Tamaş.

Reprezentativa României a remizat, duminică, pe Arena Naţională, scor 0-0, cu selecţionata Serbiei, într-un meci din grupa 4 a seriei C a Ligii Naţiunilor, în care a jucat o repriză în inferioritate numerică şi oaspeţii au ratat un penalti.

În minutul 44, Gabriel Tamaş a fost eliminat pentru o intrare periculoasă, cu piciorul ridicat, la Gacinovici. Arbitrul a dictat eliminare pentru Tamaş şi penalti pentru Serbia. Lovitura de la 11 metri a fost ratată de Tadici, în minutul 45+1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.