Un cioban a fost atacat, vineri, de un urs la o stână din judeţul Prahova, după ce a încercat să alunge animalul care coborâse la stână. Ciobanul a fost preluat de o ambulanţă, după ce a suferit leziuni în zona coapselor, starea sa fiind stabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, un echipaj medical a interveni, vineri după-amiază, în localitatea Brebu, unde un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost rănit după ce a fost atacat de un urs.

Victima suferit leziuni la ambele coapse, produse ca urmare a muşcăturilor animalului, însă este stabil din punct de vedere hemodinamic.

Incidentul s-a petrecut la o stână din apropierea localităţii Brebu. Ciobanul a povestit că a auzit câinii lătrând şi, când a ieşit să vadă ce s-a întâmplat, a văzut animalul pe care a încercat să îl alunge, moment în care acesta l-a atacat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.