CFR Marfă estimează pierderi de 232,6 milioane lei în acest an, la venituri totale de 761,5 milioane lei, potrivit unui proiect de Hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli rectificat pentru acest an al companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, potrivit notei de fundamentare, compania prevede ”pierderi în sumă de 232.626 mii lei, ca urmare a nerealizării veniturilor totale aprobate pe anul 2018”.

Compania şi-a planificat cheltuieli cu investiţiile în sumă de 81 milioane lei.

Cheltuielile totale sunt bugetate la 994,1 milioane lei, din care cheltuielile cu personalul sunt de 323,55 milioane lei.

CFR Marfă are circa 6.100 de angajaţi. Câştigul mediu lunar determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială este de 4.245 lei pe salariat.

Societatea preconizează plăţi restante pentru finalul anului de 320 milioane lei şi are de încasat creanţe restante de 344,5 milioane lei.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.