Antrenorul formaţiei FC Dinamo, Claudiu Niculescu, a declarat, vineri, că e convins că Ionel Dănciulescu va face treabă bună la SSC Farul în Liga a II-a, unde ocupă funcţia de manager sportiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mă bucur pentru Dănciulescu, că a ajuns la Farul. Eu cred că împreună cu Ciprian Marica va face treabă foarte bună acolo, sunt prieteni foarte buni. Mi-aş dori să revăd Farul în Liga I şi toate echipele de tradiţie, pentru că s-a simţit lipsa acestor echipe din fotbal, Rapid, Petrolul, U. Cluj, FC Argeş. Mi-aş dori ca aceste echipe să revină în Liga I. Îi urez baftă lui Danciu, vom vorbi zilele astea”, a declarat Niculescu.

Ionel Dănciulescu, fost director general la Dinamo şi-a dat demisia în această toamnă şi a fost numit în funcţia de manager sportiv la gruparea SSC Farul, din Liga a II-a, patronată de fostul jucător Ciprian Marica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.