Vicepremierul Paul Stănescu spune că nimeni nu va pleca din PSD, chiar dacă se va încerca excluderea unor membri. El a subliniat că singura problemă este cea de management al partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ceea ce vreau să spun foarte clar este că nimeni nu va pleca din partid, chiar dacă se va încerca o excludere sau alta. Deci toată lumea rămâne în PSD, susţinem tot ce spune doamna primar general, aşa că nu este nicio problemă. Problemă este cea de management al partidului, pe care sper să o lămurim astăzi. Nu e vorba de aritmetică aici. Noi suntem nemulţumiţi de managementul politic pe care preşedintele Dragnea la această oră îl face”, a declarat vicepremierul Paul Stănescu înaintea şedinţei CEx.

Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, Marian Neacşu, Nicolae Bădălău şi Marcel Ciolacu au venit împreună la şedinţa CEx.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.