Saloanele de înfrumuseţare sunt atât de multe la ora actuală încât doritoarele au opţiuni pe alese atunci când sunt în căutarea unei locaţii de acest gen. Însă se remarcă mai degrabă nevoia de a găsi acele servicii ce prezintă interes pentru fiecare, astfel că selecţia va fi una riguroasă în funcţie de ceea ce oferă, nu neapărat după disponibilitatea locaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dintre serviciile clasice regăsite în orice salon de infrumusetare Bucuresti sau din oraşele din ţară se regăsesc cele de coafură, manichiură, pedichiură. Însă câştigă puncte de popularitate acele saloane ce se dedică publicului feminin în mod complex: de la tratamente faciale la cele corporale, programe de nutriţie şi masaj spre exemplu.

Schimbări în tendinţe şi preferinţe – ce solicită femeile

Femeia modernă nu se mai raportează la clasica manichiură, ci doreşte ceva mai complex de atât. Oja semipermanentă pare să îi răspundă cu succes, având în vedere că prezintă rezistenţă mai crescută. Asta o va ajuta să îşi îndeplinească toate sarcinile săptămânii, rămânând cu manichiura intactă. Pentru adeptele aspectului perfect manichiura cu gel este şi ea o opţiune.

Pentru astfel de cerinţe femeile se vor adresa acelor saloane unde există certificat un stilist protezist de unghii, unde pasiunea şi cunoaşterea se îmbină perfect. Vor cere tehnica manichiurii moderne şi vor fi atente mai mult ca oricând la produsele de calitate ce vor fi folosite.

Un alt segment de servicii specifice saloanelor de înfrumuseţare se referă la tratamentele faciale şi corporale. Acestea întregesc aşadar interesul ca aspectul feminin să fie unul desăvârşit. Din ideea de a arăta bine însă nu doar pentru moment, prin alegeri estetice, femeile îşi doresc să urmeze şedinţe complexe care să le redea un aspect întinerit.

Dintre astfel de solicitări se numără bronzarea organică, un trend ce se diferenţiază de clasica manieră de bronzare în solare cu expunere la lumina UV. Exfolierile, împachetările sunt şi ele cerute. Astfel de situaţii nu fac altceva decât să scoată în evidenţă ce preocupări şi probleme au femeile moderne. În primul rând din lipsă de timp şi mai apoi prin însăşi viaţa sedentară acestea se plâng cel mai adesea de celulită spre exemplu; nici timp de sală nu mai au ca înainte astfel că mai populară a devenit electrostimularea.

Astfel de servicii nu ar trebui totuşi alese la întâmplare. Spre exemplu un salon de profil din Bucureşti, cinnamonsalon.ro, dispune de pachete de nutriţie si masaj. Prin colaborarea cu un specialist au fost puse la punct pachete de servicii menite sa cuprindă tot ce este necesar pentru ca masajele sa aibă efect benefic şi într-o completare cu serviciile de nutriţie remodelarea corporală să fie eficientă. Pachete de tip Slim&Fit basic sau change your life sunt menite să ofere programe personalizate, adaptate după nevoile fiecăruia. Cine s-ar fi aşteptat ca un salon să cuprindă şi astfel de servicii? Datorită specialiştilor pe nişa masajelor corporale, în completare cu un nutriţionist sunt însă îndeplinite condiţiile pentru ca doritorii să îşi schimbe nutriţia, stilul de viaţă şi liniile corpului.

Alte servicii de beauty la mare căutare în zilele noastre

În lista de servicii moderne se mai numără şi altele precum extensiile de gene sau micropigmentarea sprâncenelor. Aplicarea de extensii de păr se poate menţiona de asemenea, rând pe rând acestea fiind îmbunătăţiri pentru cele care se simt complexate de aspectul natural.

Terapia cu oxigen este şi ea trecută în această listă, fiind benefică pentru ten. Completată de masaje faciale sau tratamente cosmetice complexe, incluzând peeling, astfel de servicii întregesc şi lista de preocupări actuale.

Ritmul de viaţă haotic, cu un program încărcat zi de zi ne face să ne pierdem în detalii şi să luăm decizii de moment. Mâncatul pe fugă şi mai ales nesănătos sunt motivele principale pentru care silueta suferă fluctuaţii sau chiar mai mult de atât. Însă nici tenul nu scapă nepedepsit de un astfel de stil de viaţă. Aşadar aproape ca o necesitate saloanele de înfrumuseţare ajung să pună la dispoziţie servicii menite să compenseze cu nevoia de îngrijire.

Cu standarde atât de ridicate, nu este de mirare că saloanele de profil au început fie să îşi îmbunătăţească lista de opţiuni, fie să se specializeze pe o nişă anume. Publicul feminin este mai educat şi solicită servicii moderne, dar mai ales calitative, devenind fidel locurilor unde au obţinut şi rezultate vizibile, în raport cu bugetul investit şi modul în care s-au simţit în respectivul mediu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.