O femeie în vârstă de 75 de ani din judeţul Botoşani a fost rănită, miercuri dimineaţă, în urma unei explozii produse în bucătăria locuinţei sale. Deflagraţia a avut loc după ce femeia a vrut să folosească aragazul, iar în încăpere erau scurgeri de gaz de la butelie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, o femeie in vârstă de 75 de ani, din oraşul Darabani, a ajuns la spital, miercuri dimineaţă, cu arsuri pe faţă şi mâini în urma unei explozii care s-a produs în bucătăria din locuinţa sa.

"S-a întâmplat în jurul orei 7.00, când femeia a vrut să folosească aragazul, însă, în momentul în care a aprins un chibrit, gazul acumulat în încăpere, care provenea de la o butelie, a explodat. Deflagraţia a fost urmată de incendiu", au precizat reprezentanţii ISU Botoşani.

La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Punctul de lucru Darabani şi un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă din localitate. În timp ce cadrele medicale acordau primul ajutor victimei, pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor exploziei. Flăcările au distrus o parte din bunurile din bucătărie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.