Tragerea la sorţi pentru Cupa Mondială a Cluburilor a avut loc, marţi, iar Real Madrid, dublă deţinătoare a titlului, va juca direct în semifinale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Real Madrid va evolua direct în semifinale cu învingătoarea din meciul dintre câştigătoarea Ligii Campionilor Asiei şi echipa mexicană Guadalajara.

Competiţia va debuta în 12 decembrie cu meciul dintre Al Ain (Emiratele Arabe Unite) şi Wellington (Noua Zeelandă), campioana Oceaniei.

În 15 decembrie are loc un meci din sferturi în care se vor întâlni învingătoarea din meciul Al Ain/Wellington şi campioana Africii, care urmează să fie decisă.

La 18 decembrie are loc prima semifinală, între câştigătoarea Copei Libertadores şi învingătoarea din sfertul de pe 15 decembrie, iar la 19 decembrie Real Madrid va juca în semifinale cu Guadalajara sau cu echipa câştigătoare a Ligii Campionilor Asiei.

Finala şi meciul pentru locul 3 vor avea loc în 22 decembrie la Abu Dhabi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.