Formaţiile de handbal feminin HCM Râmnicu Vâlcea, Măgura Cisnădie şi HC Zalău şi-au aflat, marţi, adversarele din turul 2 al Cupei EHF, potrivit tragerii la sorţi de la Viena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

HCM Râmnicu Vâlcea se va duela cu echipa învingătoare din meciul LC Brühl Handball (Elveţia) - Kastamonu Belediyesi GSK (Turcia), Măgura Cisnădie va întâlni pe învingătoarea din meciul dintre Slavia Praga (Cehia) şi UHC Müllner Bau Stockerau (Austria), iar HC Zalău va evolua în compania formaţiei Borussia Dortmund (Germania).

Meciurile sunt programate în 13-14 şi 20-21 octombrie.

Din turul 3 se vor alătura şi echipele de pe locurile 2-3 în grupele preliminare ale Ligii Campionilor (meciuri în 10-11 şi 17-18 noiembrie), iar din grupele Cupei EHF numărul formaţiilor din Liga Campionilor va mai creşte o dată, cu cele clasate pe locul 4 în faza grupelor competiţiei.

Meciurile din grupe vor începe în 5 ianuarie 2019, urmate apoi de sferturi (2-3 şi 9-10 martie), semifinale (6-7 şi 13-14 aprilie), respectiv finala (4-5 şi 11-12 mai).

În 2018, Cupa EHF a fost câştigată în premieră de SCM Craiova, care în stagiunea viitoare va lua startul în preliminariile Ligii Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.