Două eleve din judeţul Sibiu au reuşit să obţină media 10 la examenul de bacalaureat, una absolvenţă a Colegiului Naţional ”Octavian Goga” din municipoiul Sibiu, cealaltă de la Liceul Teoretic ”Axente Sever” din Mediaş. Înaintea contestaţiilor, 75,67% dintre elevii care au susţinut examenul au reuşit să promoveze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor publicate, miercuri, de Ministerul Educaţiei Naţionale, două eleve din judeţul Sibiu au reuit să obţină media 10 la examenul de bacalaureat. 

Este vorba despre Frătean Denisa Maria de la Colegiul Naţional ”Octavian Goga” din municipiul Sibiu şi Popa Teodora de la Liceul Teoretic ”Axente Sever” din Mediaş. 

Următoarele medii înregistrate în judeţ sunt 9.91 şi au fost obţinute de două eleve din municipiul SIbiu, una de la Colegiul Naţional ”Octavian Goga” şi una de la Colegiul Naţional ”Gheorghe Lazăr”. 

Potrivit Inspectoratului Şcolar al judeţului Sibiu, promovabilitatea înaintea contestaţiilor este de 75,67%. Cele mai multe medii se încadrează în intervalul 8 - 8.99, respectiv 570. Alte 457 de medii sunt cuprinse între 7 - 7.99, 252 de medii sunt între 6 - 6.99. De asemenea, 374 de elevi au obţinut medii între 9 şi 9.99. 

Examenul a fost susţinut de 2.187 de elevi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.