Un microbuz în care se aflau 16 persoane a fost implicat duminică într-un accident rutier produs pe DN 7, la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea. Niciunul dintre pasageri nu a fost rănit, însă două persoane dintr-un autoturism care s-a ciocnit cu microbuzul au nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, accidentul a avut loc la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea, unde şoferul unui autoturism a intrat într-o depăşire fără a se asigura, iar maşina s-a ciocnit cu un microbuz care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, şoferul autoturismului şi un pasager aflat în autoturismul condus de el au fost răniţi, având nevoie de ajutor medical. Niciunul dintre pasagerii din microbuz nu a necesitat îngrijiri medicale.

DN 7 a fost blocat timp de aproximativ 20 de minute, iar la ora transmiterii acestei ştiri traficul rutier a fost reluat în condiţii normale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.