O femeie de aproximativ 60 de ani a murit luni seara în urma unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din judeţul Constanţa. Focul a pornit cel mai probabil de la o ţigară lăsată aprinsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină luni seara la un incendiu izbucnit la o locuinţă din satul Movila Verde, existând informaţii că o persoană s-ar afla în interior.

La faţa locului au ajuns un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere de la Garda Chirnogeni şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă de la Negru Vodă, care au găsit în locuinţă o femeie de aproximativ 60 de ani, ce suferise arsuri pe membre şi pe scalp. Ea a primit îngrijiri din partea cadrelor medicale prezente la faţa locului, dar, în ciuda eforturilor depuse de acestea, femeia a murit.

În urma incendiului a ars camera în care stăteau femeia, iar cauza probabil a incendiului este o ţigară lăsată aprinsă, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.