Un bărbat de 78 de ani din localitatea Obîrşia Cloşani, judeţul Mehedinţi, a murit, miercuri seară, iar o femeie este rănită, după ce au fost loviţi de fulger. Din cauza furtunii, un copac s-a păbuşit pe DN 6, traficul fiind blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mehedinţi, două persoane au fost lovite de trăsnet în localitatea Obîrşia Cloşani.

”SMURD Baia de Aramă intervine pentru acordarea primului ajutor la două persoane lovite de trăsnet în localitatea Obîrşia Cloşani, la o stână. Este vorba de un bărbat de 78 de ani şi o femeie de 68 de ani. Cei doi sunt în stare gravă. Se efectuează manevre de resuscitare”, transmite IPJ Mehedinţi.

Totodată, din cauza fenomenelor meteorologice, DN6 este blocat în zona localităţii Tâmna, la kilometrul 301, după ce un copac a căzut pe şosea.

Pompierii şi angajaţi de la Enel se află la faţa locului pentru a îndepărta copacul căzut şi a repara eventuale avarii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.