Folosirea plantelor in starea lor naturala pentru tratarea unor afectiuni sau imbunatatirea functionarii organismului este un proces dezvoltat de-a lungul istoriei omenirii si nu reprezinta, nicidecum, o noutate a lumii moderne. Prelucrarea lor pentru obtinerea de pastile, siropuri si spray-uri este, in schimb, o performanta a farmacistilor si bio-chimistilor din ultimele secole.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inca din vremuri stravechi, oamenii au descoperit puterile plantelor in tratarea surprinzatoare a unor boli sau afectiuni. Cu ajutorul tehnologiei s-au putut separa si identifica toate proprietatile plantelor si ale produselor naturale, folosite acum cu diferite scopuri. In continuare exista incercari de a descoperi noi si noi formule, care sa sustina si sa imbunatateasca sanatatea oamenilor in cele mai simple moduri. Daca si tu folosesti sau esti curios cu privire la efectele de neimaginat ale unor plante sau extracte naturale, nu ezita sa le incerci, in special pentru ca acestea nu pot avea efecte daunatoare, daca nu sunt consumate in exces.

Afla din acest articol 3 produse naturiste cu efecte surprinzatoare asupra sanatatii tale:

·         Fara indoiala, iti doresti ca pielea ta sa fie catifelata si hidratata in permanenta, motiv pentru care alegi sa investesti in creme obtinute din combinatii chimice foarte parfumate. Te-ai gandit, insa, ca un produs atat de comun si, totusi, rar folosit, precum uleiul de cocos, poate inlocui cu success orice produs cosmetic din magazine? Intr-adevar, cu doar un strop de ulei de cocos presat la rece poti avea cea mai fina piele, cel mai sanatos scalp si poti straluci de sanatate in orice moment. In plus, acesta este si un ingredient alimentar deosebit, folosit la prepararea prajiturilor, la indulcirea laptelui sau a ceaiului, precum si la prepararea salatelor, fiind utilizat si pentru diete. Efectele benefice multiple asupra organismului, la interior si exterior, deopotriva, transforma uleiul de cocos intr-un aliat de incredere al sanatatii adultilor si copiilor.

·         Mierea nu este singurul produs apicol care imbunatateste functionarea intregului organism. Laptisorul de matca, recoltat direct din stupurile de albine, influenteaza pozitiv sanatatea ta, intrucat poate trata afectiuni variate, de la diabet, artrita si ulcer, la depresie, dureri de cap si insomnii. Acest produs natural provenit de la albine, contribuie la cresterea imunitatii si la stimularea activitatii cerebrale, cu toate ca se administreaza de doar doua ori pe an, primavara si toamna. Cauta cel mai bun pret pentru laptisor de matca si incearca si tu in aceasta toamna cel mai bun remediu natural pentru o serie de afectiuni, pe care incerci sa le previi. Modul de administrare, sublingual, este o metoda inedita, dar eficienta, intrucat membranele salivare absorb laptisorul si il distribuie in tot organismul. Acesta poate fi consumat doar ca supliment alimentar, nu ca tratament unic in cazul oricaror afectiuni.

·         Extrem de bogata in vitamina C, dar si A, B, E si K, catina este o planta ce poate fi folosita in formule variate pentru ca tu sa obtii doar cele mai bune rezultate pentru sanatatea intregii familii. Datorita compozitiei ce intruneste minerale si nutrienti deopotriva, aceasta planta are efecte terapeutice cicatrizante, emoliente, imunostimulatoare antioxidante, antiinflamatoare si multe altele, care trateaza o serie de afectiuni, dintre cele mai severe. Catina se poate consuma fie ca suc, sirop, ca ulei, la prepararea mancarii, datorita componentei de acizi grasi, omega, vindecand bolile de piele, inima si chiar hepatita. Efecte vizibile poate avea si la exterior, eliminand celulita si reducand riscul aparitiei ridurilor si a pierderii elasticitatii pielii.

Cu ajutorul acestor trei produse te poti ingriji de sanatatea ta pe tot timpul anului, insa este momentul sa descoperi resursele si efectele benefice ale altor plante, care iti pot sustine oricand organismul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.