Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) prelungeşte programul pe o linie de autobuz în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când are loc "Noaptea Muzeelor”, urmând ca acesta să circule până la ora 4.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit RATB, în noaptea de sâmbătă spre duminică, linia 362 va funcţiona cu program prelungit până la ora 4.00.

Pe lângă aceasta, vor circula pe parcursul întregii nopţi şi liniile de noapte care ajung în zona centrală a Capitalei, respectiv N102, N104, N105, N106, N107, N108, N109, N110, N111, N112, N114, N115, N116, N117, N119 şi N121.

Concerte la Muzeul Municipiului Bucureşti, spectacole de teatru în Foişorul de Foc, documentare la MNŢR şi Muzeul Storck, ateliere pentru copii la Palatul Regal şi experienţe audio-vizuale în District40 şi One Night Gallery, vânătoare virtuală de simboluri strămoşeşti la MNIR sunt câteva dintre ofertele propuse, în această noapte, de sărbătoarea europeană a muzeelor în Bucureşti.

Trei muzee de nişă sunt „nou intrate” în circuitul bucureştean al Nopţii Muzeelor: Muzeul Micul Paris, Muzeul Parfumului şi Muzeul Kitsch-ului. În plus, ca şi în anii trecuţi, organizaţii ca ARCEN şi Romanian Design Week vor participa la eveniment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.