Anturajul lui Brigitte Macron, soţia preşedintelui francez, a depus recent o plângere cu privire la uzurparea identităţii, după trimiterea unor false e-mailuri în numele cabinetului său, a anunţat vineri cabinetul lui Brigitte Macron, confirmând o informaţie dezvăluită de RTL, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această plângere a fost depusă la Paris, în urma unor informaţii care au parvenit Palatului Elysée şi potrivit cărora restaurante, hoteluri sau prestatari de servicii au primit e-mailuri care cer avantaje şi care erau semnate de către un membru al cabinetului, cu adresa cabinet@presidence.fr, a precizat sursa citată.

”O anchetă este în curs”, a precizat cabinetul lui Brigitte Macron, fără să ofere detalii.

Aceste e-mailuri, trimise în Maroc, în Australia, în Franţa sau la Hong-Kong vizează ”mici servicii, cereri de invitaţii sau de găzduire privilegiată a unor apropiaţi ai Primei Doamne” franceze, potrivit RTL.

Postul citează ca exemplu o cerere primită de către un hotel ”să se ducă să-l ia de la aeroport pe nepotul lui Brigitte Macron”.

Însă, potrivit cabinetului lui Brigitte Macron, nimeni nu s-a prezentat la aceste localuri pentru a profita de avantajele solicitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.