Actriţele Sissy Spacek şi Julia Roberts vor juca în serialul „Homecoming”, produs de Amazon, care are la bază un podcast omonim creat de Eli Horowitz şi Micah Bloomberg, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bazat pe podcastul Gimlet Media, „Homecoming” va avea episoade cu durata de jumătate de oră. Personajul principal, Heidi (Roberts), este asistent social la un adăpost guvernamental secret, soldat care aşteaptă cu nerăbdare să revină la viaţa de civil.

Spacek, de şase ori nominalizată la Oscar şi cu un trofeu în palmares, pentru „The Coal Miner's Daughter”, va juca rolul lui Ellen Bergman, mama lui Heidi, o femeie foarte protectivă cu fiica ei. 

Distribuirea lui Spacek în acest serial reprezintă prezenţa ei într-o producţie de gen pentru o a treia platformă - de la Netflix (unde a jucat în „Bloodline”), la Hulu (unde va juca în „Castle Rock”), la Amazon Studios.

Din distribuţia serialului pentru care Amazon a comandat două sezoane fac parte şi Bobby Cannavale, Stephan James, Dermont Mulroney, Alex Karpovsky, Shea Whigham, Jeremy Allen White şi Marianne Jean-Baptiste.

Creatorii podcastului vor scrie scenariul şi vor fi producători executivi alături de Roberts, Chad Hamilton de la Anonymous Content, Alicia Van Couvering şi Chris Giliberti, Alex Blumberg şi Matt Lieber de la Gimlet Media.

Regizor va fi Sam Esmail, cunoscut pentru „Mr. Robot”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.